Bij Zwanikken vindt u E-bikes, nieuw en gebruikt. 
Onder andere van het merk Sparta, Batavus en Thompson

Kom langs!

Voor iedereen de perfecte e-bike

Een e-bike (elektrische fiets) is een fiets die bij het fietsen elektrisch ondersteund wordt. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat het fietsen op een e-bike niet alleen sneller is: het is ook nog eens gemakkelijk. Een e-bike kan dankzij deze ondersteuning een goed alternatief zijn voor de auto. Omdat een e-bike sneller gaat dan een normale fiets kunnen er langere afstanden mee gereden worden. Daarnaast zorgt het gemak ervoor dat u er ook uitstekend mee naar het werk kan fietsen zonder bezweet aan te komen.

In de laatste jaren is de e-bike steeds populairder geworden. Dit heeft ervoor gezorgd dat het aanbod steeds maar bleef groeien. Dit maakt het kiezen van de juiste fiets alleen maar lastiger. Welke elektrische fiets het beste bij u past ligt aan een aantal factoren. In onze  showroom vind je e-bikes van onder andere Sparta. Kom langs in onze fietsenwinkel, we voorzien u graag van advies.


e-bikes
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram